• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HAY AAC 123 Soft Duo Eetkamerstoel Houten Frame

€579,00 €463,20
De AAC (About A Chair) collectie van HAY zijn prachtige, vaak minimalistische, designs. Eindeloze mogelijkheden en altijd het beste comfort. Zo ook deze AAC 123, die ook in een stevigere variant verkrijgbaar is
Levertijd 3-4 weken
HAY AAC 123 Soft Duo Eetkamerstoel Houten Frame

De HAY About A Chair collectie is de meest veelzijdige meubelserie van HAY. Het begon allemaal met één stoel en groeide uit tot een verzameling met vrijwel onbeperkt potentieel. Hierop is de AAC 123 met houten onderstel geen uitzondering. Een riante en functionele eetkamer kuipstoel. Deze kuipstoel van Hay heeft een mooi gevormde, grote kuip en is gemaakt van polypropyleen met 10% glasvezel. Hier overheen kies je jouw stof en kleur. Het onderstel is gemaakt van berkenhout, gefineerd met donker gebeitst essen en eiken. Daarbij geven de rondvormige armleuningen een hele goede en prettige ondersteuning. Wil je een andere kleur en stof dan de selectie HAY AAC 123 eetkamerstoelen hierboven? Dat kan. In onze winkel kan je deze design eetkamerstoel van HAY helemaal zelf samenstellen in stoffen van HAY zelf of in stoffen van Kvadrat. De levertijd is dan ongeveer 6 weken. 

Voorraad? Deze design eetkamerstoel is in bovenstaande uitvoeringen snel leverbaar door HAY. Normaal gesproken duurt het 3-4 weken voordat je deze stoel thuis kan verwachten. 

Eerst testen? Dit item van HAY is een artikel die wij (doorgaans) ook in onze winkel hebben staan. Je kan dit design dus testen bij ons en meteen kijken naar andere mogelijkheden in kleur en stof. 

HAY is een Scandinavisch designmerk dat in 2002 is opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren. Ze streven ernaar om een ​​goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek door samen te werken met de beste ontwerpers.

Specificaties
Bekleding/ materiaal:
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Poot: Eikenhout
Breedte: 62cm
Hoogte: 85cm
Diepte: 60cm
Zitdiepte: 45cm
Zithoogte: 47.5cm
Zitbreedte: 45cm
Hoogte armleuning: 62-69cm (oplopend)
Merk: HAY
Garantie: 1 jaar
Montage: Niet nodig