• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Airbourne Tuscany Eettafel

€1.619,00
De Airborne Tuscany eettafel heeft een ontwerp waarbij geometrische vormen met elkaar in balans zijn. Een ruimtelijk en eigentijds ontwerp, met een massief eikenblad.
Levertijd 10-12 weken
Airbourne Tuscany Eettafel

De tafel rust op twee open vierkante frames die 72 H bij 80 B centimeter meten. Daar bovenop ligt het rechthoekige, massief eiken tafelblad (3,5 centimeter dik) die in 10 verschillende kleuren te verkrijgen is. Het oer-Hollandse design is gecombineerd met details (knoesten en nerven) die de tafel een eigen uitstraling geven. Dit maakt de Airbourne eettafel geschikt als gezellige eettafel die ook nog eens in verschillende maten leverbaar is. 

Onderhoud

De tafel is afgewerkt met een twee componenten lak die zorgt voor een optimale bescherming tegen kringen en vlekken. Je hoeft de tafel dus niet meer te behandelen. Hiernaast hebben de zin de afwerking een UV-filter gebruikt, dit gaat verkleuring van de tafel tegen. 

Nog meer opties

Wil je een andere kleur, poot of maat? Geen probleem. Je kunt de tafel helemaal naar eigen smaak samenstellen. Neem gerust contact met ons op of kom gezellig naar onze winkel toe. 

Levering

Het tafelblad en het onderstel worden los van elkaar geleverd. De tafel zal dus gemonteerd dienen te worden. Wij leveren gratis in Nederland en rekenen alleen kosten voor extra service, zoals montage. Kijk bij 'bezorgen en afhalen' naar onze mogelijkheden. 

Specificaties
Materiaal:
Kleur:
Breedte:
Lengte:
Hoogte:
Merk:
Garantie:
Montage:
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen