• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Andtadition Little Petra VB1 Fauteuil

€4.533,00
Deze design klassieker, ontworpen door Viggo Boesen, van &Tradition gaat terug naar 1938. Daar werd deze heerlijke fauteuil geïntroduceerd en won sindsdien vele prijzen en veel lof. Wij begrijpen wel waarom.
Levertijd 1-2 weken
Andtadition Little Petra VB1 Fauteuil

Little Petra, die in 1938 werd geïntroduceerd, won meteen lof op de Kopenhagen Cabinetmakers Guild Exhibition en won vervolgens prijzen op tentoonstellingen in New York en Berlijn.  Het ontwerp is kenmerkend voor de designesthetiek die in de jaren dertig van de vorige eeuw van toepassing was in Denemarken, de funkis-stijl. Onderscheidend door een zachtere, meer overvloedige, organische esthetiek. Laag op de grond, open en omvattend, het belichaamt de essentie van een lounge stoel. Er is veel werk verzet om het grootste comfort te garanderen, van de stoel tot de bekleding. 

Deze lounge fauteuil van &tradition wordt gemaakt in verschillende stoffen uitvoeringen. De hoogte van deze fauteuil is 75 centimeter, de diepte is 83 centimeter, de breedte is 79 centimeter.  

&Tradition is een jong Deens designbedrijf dat traditie trouwt met innovatie. Het unieke portfolio van meubels en verlichting omvat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden. Met name hun oog voor detail en kwaliteit zijn vooruitstrevend. Fort M is officieel dealer van &Tradition. 

Specificaties
Bekleding/ materiaal: Sheepskin
Kleur: Naturel
Poot: Licht of Donker
Breedte: 79cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 83cm
Zitdiepte: 55cm
Zithoogte: 40cm
Zitbreedte: 79cm
Hoogte armleuning: Niet van toepassing
Merk: &Tradition
Garantie: 1 jaar
Montage: Niet van toepassing