• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bas Vellekoop Colour bijzettafel 45cm

€325,00
De Colour Table serie is het meest recente werk van productontwerper Bas Vellekoop. Een ontwerp dat in constructie en vormgeving eenheid uitstraalt. Het gevouwen detail geeft dit ontwerp een eigen karakter. Exclusief bij Fort M te koop.
Levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bas Vellekoop Colour bijzettafel 45cm

De Colour serie is een typisch voorbeeld van hoe Bas Vellekoop graag ontwerpt. Simpel en gekenmerkt door eenvoud. De constructie is zichtbaar en altijd een zichtbaar onderdeel van het ontwerp. De Colour serie salon- en bijzettafels worden geleverd in 3 afmetingen en standaard in de kleuren wit of zwart RAL. Wil je een andere kleur, dan kan dat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Voorraad?Deze design salon- en bijzettafel van Bas Vellekoop wordt specifiek op jouw aanvraag gemaakt, hierdoor is de levertijd ongeveer 8 weken voordat jij deze thuis kan verwachten.

Eerst zien? Dit model tafel van Bas Vellekoop hebben wij doorgaans ook in onze winkel staan. Je bent van harte welkom om dit hippe Nederlandse design te bekijken bij ons. 

Bas Vellekoop is een Nederlandse productontwerper die ontwerpen maakt voor toonaangevende design merken. Samen met Fort M werkt Bas momenteel aan een geheel eigen productlijn. Zijn ontwerp studio startte hij in 2010 en is gevestigd in Den Haag. In zijn werk streeft hij naar eerlijke en authentieke ontwerpen en zijn label staat bekend om de eenvoud in detaillering en constructie. De constructie is zichtbaar en vormt een essentieel onderdeel van het ontwerp.

Specificaties
Materiaal: Aluminium (metaal) Gepoedercoat
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Breedte: Ø45cm
Lengte: Ø45cm
Hoogte: 47cm
Merk: Fort M
Garantie: 1 jaar
Montage: Niet nodig