• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HAY AAL 81 Soft Fauteuil Aluminium Draaivoet

€1.399,00
De About a Lounge familie van HAY is uitgebreid met de About a Lounge AAL 81 Soft fauteuil. Zoals de naam al aanduidt is hij heerlijk, zacht en voorzien van een goede laag schuim waar je lekker in weg zakt. Met een prettig boek of wijntje bijvoorbeeld.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HAY AAL 81 Soft Fauteuil Aluminium Draaivoet

De About a Lounge 81 Soft van HAY is hun nieuwste aanvulling op de uitgebreide AAL serie. Op basis van de AAC Soft serie heeft Hee Welling deze AAL lounge fauteuil gemaakt. Een vulling van koudschuim met daarop een laag watten zorgen voor ultiem comfort, zonder dat je inboet op kwaliteit. De AAL 81 Soft  nodigt je uit om in te gaan zitten, en wanneer je eenmaal zit, wil je er ook niet meer uit. Fijn, toch? Deze AAL variant is voorzien van een draaivoet (in aluminium of zwart). Maar je kan hem ook krijgen met een rank metalen onderstel of met houten onderstel. Beide onderstellen zijn dan niet draaibaar. In onze winkel kan je deze design lounge fauteuil van HAY helemaal zelf samenstellen. Dus kies je eigen stof en kleur en creëer je eigen unieke fauteuil. HAY vind en koop je in Den Haag bij Fort M. 

Voorraad? Deze design fauteuil is in bovenstaande uitvoeringen snel leverbaar door HAY. Normaal gesproken duurt het 3-4 weken voordat je deze fauteuil thuis kan verwachten. 

Eerst testen? Dit item van HAY is een artikel die wij (doorgaans) ook in onze winkel hebben staan. Je kan dit design dus testen bij ons en meteen kijken naar andere mogelijkheden in kleur en stof. 

HAY is een Scandinavisch designmerk dat in 2002 is opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren. Ze streven ernaar om een ​​goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek door samen te werken met de beste ontwerpers.

Specificaties
Bekleding/ materiaal: Aluminium (metaal), Foam, PE (kunststof)
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Poot: Draaivoet (Aluminium Polished)
Breedte: 81cm
Hoogte: 83cm
Diepte: 77cm
Zitdiepte: 55cm
Zithoogte: 43cm
Zitbreedte: 46cm
Hoogte armleuning: 54cm (oplopend naar 63cm)
Merk: HAY
Garantie: 2 jaar
Montage: Niet nodig