• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HAY Mags 10 Kussen Flamiber Cream A5

€149,00
Het Mags 10 kussen van HAY is speciaal ontworpen voor de gelijknamige bank van hun. Maar je kan dit kussen natuurlijk ook gaaf op een andere bank laten floreren. In een combinatie van verschillende kussens. Bijvoorbeeld.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HAY Mags 10 Kussen Flamiber Cream A5

Het Hay Mags 10 sierkussen Flamiber Cream A5 is helemaal on trend. Het kussen heeft een duidelijke signature en is bovendien heel mooi en goed/stevig gevuld. De stof voelt heerlijk zacht aan.  Dit MAGS 10 cushion heeft een afmeting van 60 centimeter lang en 33 centimeter breed. Het materiaal van de hoes is Flamiber Cream A5, een zachte, schaap achtig materiaal (33% acryl, 30% wol, 29% katoen,7% polyester, 1% viscose). De vulling bestaat uit 70% siliconen vezels en 30% gesneden schuim. Het Hay MAGS 10 Cushion is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Andere kleuren kan je samenstellen in onze winkel. Het kussen wordt geleverd zoals op de foto te zien is, dus inclusief vulling. 

Voorraad? Dit design sierkussen wordt speciaal voor jou gemaakt, hierom is de levertijd ongeveer 6 weken. 

Eerst zien? Dit item van HAY is een artikel die we doorgaans (ook) in onze winkel hebben liggen. Dat betekent dat je dit hippe Scandinavische kussen eerst kan zien bij ons. 

HAY is een Scandinavisch designmerk dat in 2002 is opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren. Ze streven ernaar om een ​​goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek door samen te werken met de beste ontwerpers.

Specificaties
Materiaal: 33% acryl, 30% wol, 29% katoen, 7% polyester, 1% viscose
Kleur: Flamiber Cream A5
Breedte: 33cm
Lengte: 60cm
Hoogte: 9cm
Merk: HAY
Montage: Niet nodig