• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HAY Uchiwa Lounge Fauteuil Naturel Eiken Frame

€1.429,00
Uchiwa lounge fauteuil van HAY daar wil je in wegkruipen, met een heerlijk boek, een goede serie en goed glas wijn erbij. Het ontwerp is geïnspireerd op de Japanse handwaaier.
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HAY Uchiwa Lounge Fauteuil Naturel Eiken Frame

De Uchiwa fauteuil van HAY is de meest excentrieke fauteuil binnen hun collectie. Mooie vormen, uitnodigend om in te gaan zitten en net even anders dan de 'rest'. Deze relax fauteuil is gemaakt van gegoten polyurethaan waarvan de binnen- en buitenkant gestoffeerd kan worden in verschillende stofsoorten, van onder andere luxe stoffenleverancier Kvadrat. De poten zijn verkrijgbaar in naturel eiken of zwart eiken. 

Voorraad? Deze design Fauteuil is in bovenstaande uitvoeringen snel leverbaar door HAY. Normaal gesproken duurt het 3-4 weken voordat je deze fauteuil thuis kan verwachten. 

Eerst testen? Dit item van HAY is een artikel die wij (doorgaans) ook in onze winkel hebben staan. Je kan dit design dus testen bij ons en meteen kijken naar andere mogelijkheden in kleur en stof. 

HAY is een Scandinavisch designmerk dat in 2002 is opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren. Ze streven ernaar om een ​​goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek door samen te werken met de beste ontwerpers.

Specificaties
Bekleding/ materiaal: Zelf kiezen hierboven
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Poot: Naturel Eiken
Breedte: 88cm
Hoogte: 107cm
Diepte: 87cm
Zitdiepte: 49cm
Zithoogte: 38cm
Zitbreedte: 60cm
Hoogte armleuning: Niet van toepassing
Merk: HAY
Garantie: 1 jaar
Montage: Niet nodig