• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HAY Uchiwa Lounge Fauteuil Zwart Frame

€1.635,00
Uchiwa lounge fauteuil van HAY daar wil je in wegkruipen, met een heerlijk boek, een goede serie en goed glas wijn erbij. Het ontwerp is geïnspireerd op de Japanse handwaaier.
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HAY Uchiwa Lounge Fauteuil Zwart Frame

De Uchiwa fauteuil van HAY is de meest excentrieke fauteuil binnen hun collectie.Mooie vormen, uitnodigend en net even anders dan de 'rest'. De relax fauteuil is gemaakt van gegoten polyurethaan waarvan de binnen- en buitenkant gestoffeerd kan worden in verschillende stofsoorten. De poten zijn verkrijgbaar in naturel eiken of zwart eiken. 

Voorraad? Deze design fauteuil van HAY wordt geleverd in een aantal vaste combinaties. Hierdoor is de levertijd bijna altijd 4 weken of korter. Wil je dit zeker weten, neem dan gerust contact met ons op. 

Eerst zien? Deze fauteuil van HAY is een artikel die we doorgaans (ook) in onze winkel hebben staan. Dat betekent dat je dit hippe Scandinavische design eerst kan zien bij ons. Je kan dan ook de verschillende kleur en materiaal opties bekijken. 

HAY is een Scandinavisch designmerk dat in 2002 is opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren. Ze streven ernaar om een ​​goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek door samen te werken met de beste ontwerpers.

Specificaties
Bekleding/ materiaal: Zelf kiezen hierboven
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Poot: Zwart Eiken
Breedte: 88cm
Hoogte: 107cm
Diepte: 87cm
Zitdiepte: 49cm
Zithoogte: 38cm
Zitbreedte: 60cm
Hoogte armleuning: Niet van toepassing
Merk: HAY
Garantie: 1 jaar
Montage: Niet nodig