• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jame Pieter Elementenbank Rose

€3.363,00
De Pieter elementenbank is een stukje Nederlands design en ambacht. Stel zelf verschillende modules samen, haal de ontwerper in jezelf naar boven. Ook de keuze in stoffen voor de Pieter bank is eindeloos.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Jame Pieter Elementenbank Rose

Onze Pieter Sofa is oer-Hollands product. Niet alleen Nederlands design, maar dus ook Nederlands fabrikaat. Een prachtig ontwerp dat bekend staat om haar uitstekende kwaliteit. De elementenbank is voorzien van koudschuim zitvullingen die zorgen voor een optimaal zitcomfort. Het schuim vormt zich naar je lichaam, maar heeft ook de eigenschap dat zij zich weer corrigeert naar de originele vorm.

Deze uitvoering van onze Pieter Sofa heeft drie elementen zonder armleuning die worden afgesloten door een hoekelement. Bij elkaar opgeteld heeft deze roze uitvoering een lengte van 400 centimeter en hij is 103 centimeter diep. Wil je toch een andere kleur of andere opstelling? Dat kan. In onze winkel stel je de bank zelf samen of neem gerust op een andere manier contact met ons op. 

Zitcomfort

Goed zitcomfort wordt in belangrijke mate bepaald door de schuimkwaliteit. Het gaat om een optimale combinatie van dichtheid en hardheid. Omdat schuim na aanschaf 6 maanden nodig heeft om te stabiliseren, kan de hardheid met maximaal 20% afnemen.

 

 

Specificaties
Bekleding: Image 166 (59.7% Pes 34.4% Pac 5.9% Vi)
Poot: zwart (niet zichtbaar)
Breedte: 398cm
Hoogte: 77cm
Diepte: 103cm
Zitdiepte: 59cm
Zithoogte: 42cm
Hoogte armleuning: 77cm
Garantie: 2 jaar
Montage: Alleen het eventueel monteren van de elementen
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen