• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HAY Mags Soft Loungebank 2,5 Seater Combination 3 Right Armrest Hallingdal 130

€2.974,00
Afgeronde randen en zachte kussens laten je ontspannen in deze heerlijk Mags Soft Loungebank van HAY. Creëer je eigen opstelling en zak lekker weg met een heerlijk boek en een goed glas wijn.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HAY Mags Soft Loungebank 2,5 Seater Combination 3 Right Armrest Hallingdal 130

De HAY Mags Soft Loungebank 2,5 Seater Combination 3 Right Armrest Hallingdal 130 is ontworpen met 2 uitgangspunten: comfort en duurzaamheid. Dankzij het lage frame en de zachte zitkussens, met een laag donsvulling, wil je uren lang hangen op deze bank. De duurzaamheid zit hem in de materialen die gebruikt zijn (FSC gekeurd). Al deze eigenschappen zorgen voor een optimale levensduur. De Mags bank 2,5-zits combinatie 3 rechts van Hay heeft een breedte van 256,5 centimeter, een diepte van 127,5 centimeter en een hoogte van 67 centimeter. Deze uitvoering leveren wij uit voorraad, maar de Maga soft van HAY kan je naar eigen wens samenstellen. Wil je een lange 4 zits maken of een complete hoekopstelling? Het kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en natuurlijk ben je van harte welkom om naar onze winkel te komen. HAY shop je in Den Haag bij Fort M.

Voorraad? Deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt en hierdoor is de levertijd ongeveer 6 weken. 

Eerst zien? De Mags soft is een artikel die wij (doorgaans) in onze winkel hebben staan. Kom gerust langs om deze Scandinavische design klassieker bij ons te bekijken en te testen. 

Andere stof? Naast dit stock item van HAY kan je deze bank zelf samenstellen in onze winkel. Wij hebben heel veel stof en kleur keuze van onder andere Deense stoffenleverancier Kvadrat. Je bent 7 dagen per week van harte welkom bij ons. Je vindt ons in het centrum van Den Haag. 

HAY is een Scandinavisch designmerk dat in 2002 is opgericht met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren. Ze streven ernaar om een ​​goed ontwerp toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek door samen te werken met de beste ontwerpers.

Specificaties
Bekleding: Hallingdal 130 (Lichtgrijs)
Poot: Zwart Hout
Breedte: 256.5cm
Hoogte: 67cm
Diepte: 135.5cm
Zitdiepte: 75cm / 105cm (liggedeelte)
Zithoogte: 40cm
Hoogte armleuning: 54cm
Garantie: 2 jaar
Montage: De elementen aan elkaar koppelen aan de hand van een duidelijke handleiding