• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

alpaka

Alpaka ontwerpt en maakt sinds 2007 plaids en throws van het wol van de Alpaca. Hierbij gebruiken ze hoofdzakelijk de waardevolle en supermooie vezel die in het wol zit en verwerken deze op een Scandinavische manier, zodat het modern en helemaal van deze tijd wordt. De collectie is samengesteld op basis van unieke, op maat gemaakte items op basis van ambachtelijke technieken. 

Het assortiment van Alpaka bij Fort M

Alpaka ontwerpt en produceert shawls, vesten en bij ons vind je plaids en throws. Nagenoeg alles uit de collectie van Alpaka is limited, omdat ze innovatief en inspirerend willen zijn voor hun gebruikers. Ze vinden hun inspiratie in het Andes gebergte, waar het creatieve proces begint in combinatie met vele Scandinavische invloeden ontstaat een prachtig product. Fort M is de enige dealer in Den Haag die dit prachtige design merk vertegenwoordigt.  

Alpaka streeft naar het maken en vervaardigen van tijdloze, innovatieve en duurzame plaids en throws. Hierbij houden ze in acht dat je als gebruiker de luxe van het product wilt voelen en ervaren. Alpaka laat je genieten van fijne luxe, met de wetenschap dat het bedrijf ethisch verantwoord en duurzaam fabriceert. 

Ben je op zoek naar een specifiek product van Alpaka? Kom dan langs in onze winkel voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!