• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Geen producten gevonden...

MOEBE

Moebe is een jong Deens ontwerpstudio, opgericht in Denemarken. Ze ontwerpen, produceren en houden het graag zo simpel mogelijk, omdat er in de wereld al genoeg gedoe is en dit allemaal zonder hoge esthetische waarde te verliezen.

Het assortiment van Moebe bij Fort M

Moebe ontwerpt en produceert voornamelijk modulaire kast systemen, kleine meubels en woonaccessoires. Hierbij willen ze ontwerpen heel mooi laten zijn en toegankelijk in gebruik, het moet immers ook functioneel zijn. Bij Fort M vind je de mooie kastsystemen van Moebe, maar ook design spiegels en toffe accessoires. 

Meubels van Moebe zijn heel efficiënt ontworpen, zowel functioneel als decoratief en gaan mee met de trend. Moebe levert een grote collectie uit voorraad, hierom kan je jouw meubels gemakkelijk en snel bij Fort M bestellen. Dit kan online of bij ons in de winkel, terwijl je van een heerlijk kopje koffie geniet bijvoorbeeld. 

Moebe Kastsysteem

De absolute doorbraak van Moebe kwam dankzij de introductie van hun Shelving System (modulair kast systeem). De minimalistische vormen, Scandinavische invloeden en de degelijke constructie maken dit kast systeem een ware lust voor het oog en een flexibele kast voor veel verschillende interieur stijlen.   

Je kan hem klein en bescheiden houden of maak er een extreem grote wandkast van met verschillende hoogte bijvoorbeeld. Je kan eindeloos ontwerpen, uitbreiden of juist weer verkleinen. Kom je er online niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag een handje in onze winkel in het centrum van Den Haag.  

Moebe Spiegels

Wie kan er tegenwoordig nou nog zonder spiegel? Eigenlijk willen we overal wel een paar keer per dag naar ons zelf kijken. Logisch. Maar dan wel in een mooie spiegel. Moebe weet daar wel raad mee en heeft verschillende soorten spiegels ontworpen. Hangend of juist vrijstaand, klein of groot. Je mag het zelf bepalen. Een grote spiegel voor in de woonkamer en een kleine voor in de slaapkamer. Of juist andersom. 

Moebe Woonaccessoires

Naast de toffe kast systemen en hippe spiegels, heeft Moebe ook hele mooie en functionele woonaccessoires. Bij Fort M vind je een groot assortiment hiervan. Handige wanddecoratie, design kaarsenhouders, poster frames en kapstokken. 

Je shopt deze design meubels, net zoals de andere items van Moebe natuurlijk gemakkelijk online of bij ons in winkel, waar je heel veel direct kan meenemen. 

Overige Moebe Meubels

Fort M is officieel dealer van Moebe. Wij kunnen de gehele collectie van Moebe voor jou bestellen en gratis laten afleveren bij jou thuis. Ben je in iets geïnteresseerd wat je niet ziet op onze webshop, neem dan gerust contact met ons op. Vaak kunnen wij dit item toch voor je bestellen.