• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Passe Partout

In 1998 richtte Dirk Steenbeke Passe Partout op. Gedreven door een passie voor zitmeubelen die ervoor moet zorgen dat de eindgebruiker (nog) meer van hun quality time in huiselijke kring kan genieten. De productie heeft Passe Partout in eigen beheer. Elk detail, iedere schroef aan de zitbank of fauteuil is handgemaakt en is ontworpen door Nederlandse en Belgische topontwerpers als Hans Daalder. 

Het assortiment van Passe Partout bij Fort M

Passe Partout ontwerpt en produceert grote en kleine zitmeubelen en salontafels. Wij hebben een grote en gevarieerde collectie in onze showroom. Passe Partout wil jou nog meer laten genieten van heerlijke momenten samen op de bank. Samen heerlijk loungen en Netflixen. Je iedere dag weer blij laten zijn met de aanschaf van jouw zitbank en/of fauteuil. Dit kan alleen als je oog voor detail hebt. Iedere zitbank of fauteuil wordt gemaakt met een zitvulling gemaakt van koudschuim en is handgemaakt, speciaal op jouw wensen. 

De Passe Partout meubels worden zo ontworpen dat je zowel een klassieke als moderne interieur stijl op kan. Bij Fort M stel je, met hulp van onze materialen wand, jouw unieke bank of fauteuil zelf samen. De variaties bij Passe Partout zijn voor vrijwel elk product eindeloos, je kan namelijk kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, afmetingen en modellen. Zo heb jij altijd jouw eigen Passe Partout meubelstuk in huis dat helemaal aansluit bij de rest van jouw inrichting. Passe Partout meubels kunnen een leven lang mee. Dankzij het pure ambachtelijk productieproces en de hoge kwaliteit aan materialen dat wordt gebruikt geniet je eindeloos van je gepersonaliseerde aanschaf.

Passe Partout Banken

Passe Partout heeft verschillende banken, fauteuils en salontafels in hun assortiment. Bij Fort M vind je een combinatie van het hele assortiment van Passe Partout. Wij hebben heerlijke loungebanken, zoals de prachtige Zico bank. Of de modulaire Luigi bank of de klassieke Gianni zitbank. Je kan bij ons in de winkel alles testen en we zijn 7 dagen per week geopend. Dus ook altijd op zondag geopend. 

Passe Partout Fauteuils

Passe Partout produceert naast banken ook fauteuils. De onmiskenbare klassieker is de Pastille Lounge. In een grote of kleine maat en aan te vullen met een grote, medium of kleine poef. Het leuke is dat je ook hier weer kan variëren in kleur en stof. Vanaf nu ben jij de ontwerper. 

Overige Passe Partout meubels

Naast zitmeubelen vind je ook roomdividers, sidetables en salontafels van hoge kwaliteit bij Passe Partout. Fijne, mooie designs met een klassiek industrieel tintje. Ook hier kan je weer eindeloos variëren in kleur en afmeting.  

Ben je op zoek naar een specifiek product van Passe Partout? Kom dan langs in onze winkel voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!