• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mice Grey Chamfered

€1.818,00
Aan de Mice Grey Chamfered (verjongd, naar binnen afgesneden design), zit je met al je vrienden en familie. Dankzij zijn functionele kruispoot kan je het hele blad gebruiken. Ga lekker uitgebreid dineren, geniet van de ruimte die je hebt!
Levertijd 8-10 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mice Grey Chamfered

De Mice Grey Chamfered (verjongd rechte hoeken), is praktisch door de kruispoot, waardoor je er makkelijk omheen kunt zitten en elegant doordat het blad wel 4cm dik is, maar naar binnen is afgesneden en hierdoor krijg je ruimtelijk aangezicht. Een absoluut kwaliteitsproduct die je kunt kiezen in vrijwel iedere afmeting en/of kleur. De tafel is leverbaar in 11 verschillende kleuren, welke te zien zijn in onze winkel. 

Onderhoud

De tafel is afgewerkt met een twee componenten lak die zorgt voor een optimale bescherming tegen kringen en vlekken. Je hoeft de tafel dus niet meer te behandelen. 

Nog meer opties

Wil je een andere kleur, poot of maat? Geen probleem. Je kunt de tafel helemaal naar eigen smaak samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Levering

Het tafelblad en het onderstel worden los van elkaar geleverd. De tafel zal dus gemonteerd dienen te worden. Wij leveren gratis in Nederland en rekenen alleen kosten voor extra service, zoals montage. Kijk bij 'bezorgen en afhalen' naar onze mogelijkheden. 

Specificaties
Materiaal: Eiken (massief)
Kleur: Mice Grey
Breedte: 100 cm
Lengte: Zelf kiezen hierboven
Hoogte: 76.5 cm
Merk:
Garantie: 1 jaar
Montage: Alleen het monteren van de poten
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen