• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Momo Rugs Kabel Vloerkleed Licht Grijs 200x300cm

€660,00
De naam verklapt eigenlijk al genoeg: dik, tijdloos en prachtig vloerkleed gemaakt van wolvilt. Dit vloerkleed van Momo Rugs heeft dikke gevlochten kabels die een warm en stoer effect geven.
Levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Momo Rugs Kabel Vloerkleed Licht Grijs 200x300cm

Kabel Vloerkleed lichtgrijs heeft een gevlochten patroon en hierdoor haal je een stoer en warm vloerkleed in huis. Het vloerkleed is gemaakt van wolvilt. Een materiaal dat stevig en makkelijk in onderhoud is. In deze afmeting levering we dit vloerkleed bijna altijd uit voorraad uit.  

Voorraad? Dit vloerkleed is een stock item van Momo rugs in Nederland. De levertijd is dus ongeveer een week voordat jij hem thuis kan verwachten. 

Andere kleur? Dat kan. We hebben een aantal andere kleuren die je in de winkel kan bekijken. Ook vind je in onze winkel andere vloerkleden die je ook kan bekijken. 

Eerst zien? Dit vloerkleed van 100% wol is een artikel die wij (doorgaans) in onze winkel hebben liggen. Kom gerust langs om dit vloerkleed te bekijken. 

Onderhoud:

In de loop van het gebruik kunnen wol vezels zich losmaken, trek deze niet uit het vloerkleed maar knip deze los. Voor vlekverwijdering is snel ingrijpen belangrijk. Gebruik bij voorkeur een licht vochtige lauwwarme doek om vlekken te verwijderen. Indien je een vlekverwijderaar wilt gebruiken, gebruik alleen een vlekverwijderaar die geschikt is voor wol, een neutrale pH-waarde heeft, bedoeld is voor vloerkleden en geen kleverige resten achter laat. 

Specificaties
Materiaal: Wolvilt
Kleur: Lichtgrijs
Breedte: 200cm
Lengte: 300cm
Hoogte: 2cm
Merk: Momo Rugs
Montage: Niet nodig