• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Momo Rugs Wol Vloerkleed Sten 110

€499,00
Het Sten Vloerkleed is prachtig door zijn eenvoud, licht reliëf en voelt heerlijk zacht aan dankzij zijn geweven structuur van 100% wol. Je kan de Sten vloerkleden ook nog eens dubbelzijdig gebruiken, handig hè?
Levertijd 6-8 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Momo Rugs Wol Vloerkleed Sten 110

Het Vloerkleed Sten 110 is een geweven kleed, gemaakt van 100% wol. Het kleed heeft een structuur waarin het wol reliëf vertoond. Hierdoor krijg je een natuurlijke uitstraling, dat ook goed past bij wol. Het kleed is dubbelzijdig te gebruiken en is in verschillende soorten en maten beschikbaar. Op zoek naar een andere maat? Dit vloerkleed is op maat te maken. Neem gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid en de prijs. 

Voorraad? Dit vloerkleed is een stock item van Momo rugs in Nederland. De levertijd is dus ongeveer een week voordat jij hem thuis kan verwachten. 

Andere kleur? Dat kan. We hebben een aantal andere kleuren die je in de winkel kan bekijken. Ook vind je in onze winkel andere vloerkleden die je ook kan bekijken. 

Eerst zien? Dit vloerkleed van 100% wol is een artikel die wij (doorgaans) in onze winkel hebben liggen. Kom gerust langs om dit vloerkleed te bekijken. 

Onderhoud:

In de loop van het gebruik kunnen wol vezels zich losmaken, trek deze niet uit het vloerkleed maar knip deze los. Voor vlekverwijdering is snel ingrijpen belangrijk. Gebruik bij voorkeur een licht vochtige lauwwarme doek om vlekken te verwijderen. Indien je een vlekverwijderaar wilt gebruiken, gebruik alleen een vlekverwijderaar die geschikt is voor wol, een neutrale pH-waarde heeft, bedoeld is voor vloerkleden en geen kleverige resten achter laat. 

Specificaties
Materiaal: 100% Wol
Kleur: Crème 110
Breedte: Zelf kiezen hierboven
Lengte: Zelf kiezen hierboven
Hoogte: 2cm
Merk: Momo rugs
Montage: Niet van toepassing