• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Momo Rugs Vloerkleed Wol Wool Fine 228

€499,00
Wool fine is heerlijk zacht, zoals je verwacht met zo'n naam. Gemaakt van 100% wol zullen je voeten het heerlijk vinden om over dit zachte, met de hand geweven, vloerkleed heen te lopen.
Levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Momo Rugs Vloerkleed Wol Wool Fine 228

Het Wool fine vloerkleed van Momo Rugs heeft een rijke uitstraling, natuurlijke uitstraling doordat het gemaakt is van 100% wol. In het kleed zit reliëf en hierdoor ademt het vloerkleed sfeer. Het kleed is dubbelzijdig te gebruiken en is in verschillende soorten en maten te bestellen. Op zoek naar een andere maat? Dit vloerkleed is ook op maat te maken. Neem gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid en de prijs. Heb je een vloer als laminaat, parket of PVC, dan is het raadzaam om een anti-slip mat te gebruiken. Het zorgt ervoor dat je vloerkleed niet gaat schuiven. 

Voorraad? Dit vloerkleed is een stock item van Momo rugs in Nederland. De levertijd is dus ongeveer een week voordat jij hem thuis kan verwachten. 

Andere kleur? Dat kan. We hebben een aantal andere kleuren die je in de winkel kan bekijken. Ook vind je in onze winkel andere vloerkleden die je ook kan bekijken. 

Eerst zien? Dit vloerkleed van 100% wol is een artikel die wij (doorgaans) in onze winkel hebben liggen. Kom gerust langs om dit vloerkleed te bekijken. 

Onderhoud:

In de loop van het gebruik kunnen wol vezels zich losmaken, trek deze niet uit het vloerkleed maar knip deze los. Voor vlekverwijdering is snel ingrijpen belangrijk. Gebruik bij voorkeur een licht vochtige lauwwarme doek om vlekken te verwijderen. Indien je een vlekverwijderaar wilt gebruiken, gebruik alleen een vlekverwijderaar die geschikt is voor wol, een neutrale pH-waarde heeft, bedoeld is voor vloerkleden en geen kleverige resten achter laat. 

Specificaties
Materiaal: 100% Wol
Kleur: Bruin (gemêleerd) 228
Breedte: Zelf kiezen hierboven
Lengte: Zelf kiezen hierboven
Hoogte: 2cm
Merk: Momo Rugs
Montage: Niet nodig