• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Puur Eiken Buffetkast 4 deurs Leem

€4.395,00
In de Puur Buffetkast hebben wij Hollandse ambacht gecombineerd met een zeer stijlvol design. Een prachtige buffetkast waar je in lengte van jaren veel plezier aan zult beleven.
Levertijd 10-12 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Puur Eiken Buffetkast 4 deurs Leem

De Puur Eiken Buffetkast is stoer en strak en geeft je genoeg mogelijkheden om je mooiste flessen wijn, accessoires of boeken in op te bergen. De Puur vitrinekast is gemaakt van eikenhout in combinatie met MDF. De zwarte stalen deuren hebben licht reflecterend glas. De Puur Eiken buffetkast wordt in Nederland voor jou gemaakt. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, deze kan je bij ons in de winkel bekijken. Er zijn 4 verschillende afmetingen te krijgen, je kan ons vragen naar de andere afmetingen. De 4 deurs Puur buffetkast is 241 centimeter lang, 40 centimeter diep en 230 centimeter hoog. 

Voorraad? Deze hippe buffetkast wordt op bestelling voor jou gemaakt. Hierdoor is de levertijd bijna altijd 12 weken. Wil je een andere afmeting? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Eerst zien? Deze buffetkast is een artikel die we doorgaans ook in onze winkel hebben staan. Kom gerust langs om dit item en nog veel meer bij ons te bekijken. 

Levering 

Voor meer informatie over onze levervoorwaarden, klik hier. Het is belangrijk om te weten dat deze kast uit twee delen bestaat, een boven- en een onder deel. De kast is behoorlijk zwaar en moet op locatie waterpas worden afgesteld. Leveringen op de begane grond veroorzaken meestal geen problemen, maar als de kast omhoog moet, moet vrijwel altijd een externe verhuislift worden ingehuurd. De kosten hiervoor worden apart berekend. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. 

Specificaties
Materiaal: Eiken / MDF, zwart metaal
Kleur: Leem
Breedte: 40 cm
Lengte: 241 cm
Hoogte: 230 cm
Merk:
Garantie: 2 jaar
Montage: Alleen het monteren van het bovendeel op het onderdeel