• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Bevalt een artikel toch niet zo goed als je had verwacht? Geen probleem.

Je hebt volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om het product bij ons te retourneren. 

Je kunt de bestelling zelf kosteloos terugbrengen naar ons magazijn of op eigen kosten aan ons terug sturen. Als de bestelling te groot is voor pakketpost kan je de bestelling ook door ons laten ophalen. Wij brengen hiervoor 7% retourkosten in rekening. Dit berekenen wij over de orderwaarde inclusief btw en is dus ongeacht het aantal gekochte artikelen. Oftewel, als u voor 100 euro heeft gekocht, zijn de retourkosten 7 euro inclusief btw. Dit verrekenen we met het betaalde bedrag en geldt dus alleen als wij kosten maken om de bestelling bij jou op te halen. Breng je de bestelling zelf terug, krijg je het volledige bedrag teruggestort op jouw rekeningnummer. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De- in de oorspronkelijke bestelling- betaalde bezorg- en/of montagekosten worden niet bovenop de 7% in rekening gebracht. Het product kan alleen onbeschadigd en - indien mogelijk - in originele verpakking geretourneerd worden.

Retourneren is niet mogelijk voor:

  • artikelen die op jouw initiatief zijn aangepast. Denk aan aanpassingen in stoffen, kleuren, maten en materialen. 

Wil je een dergelijke bestelling toch retourneren, neem dan binnen dezelfde termijnen contact met ons op. Wij zullen namelijk altijd meedenken over een goede oplossing, omdat wij willen dat je blij bent met onze meubels. 

Wij werken niet met papieren retourformulieren en steunen een schoner milieu. Wil je iets retourneren? Stuur dan een duidelijke e-mail naar [email protected] met daarin je:

  • voor- en achternaam
  • contactgegevens
  • order- of factuurnummer
  • bankrekeningnummer waarop wij het bedrag mogen terugstorten

Zet in het e-mail onderwerp dat het om 'retourneren' gaat, dan pakken wij het gelijk op. Binnen 24 uur nemen wij contact op om dit naar tevredenheid samen af te ronden.