• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bezorgen en afhalen

Gratis bezorging

Alles wat wij online aanbieden leveren wij gratis in Nederland. Tot aan de deur en zonder verdere bezorgservice en/of montage. Wij bezorgen je bestelling met onze eigen bezorgdienst, via PostNL of in het geval van groter meubilair; via een gespecialiseerd meubeltransportbedrijf. Wij bieden dit kosteloos aan om je te bedanken voor een aankoop bij Fort M. Je kunt deze verzendmethode kiezen nadat je jouw gegevens hebt ingevuld in het bestelproces.

In het geval van groot of zwaar meubilair is het handig om te weten dat deze bezorging wordt uitgevoerd door één bezorger. Kies je deze kosteloze leveringsvorm houdt er dan rekening mee dat in sommige gevallen enige hulp geboden moet worden.

In huis bezorging

Als je graag extra service wilt kun je kiezen voor onze in huis bezorging. In deze variant brengen wij de meubels binnen. Handig voor als je bijvoorbeeld op de 12e verdieping woont en de lift een storing heeft. 

Deze bezorgservice kost 35 euro per levering en wordt vooral geadviseerd bij leveringen van groot meubilair zoals een tafel, kast en/of bank. Het uitpakken en monteren doe je dan zelf. Je kunt deze optie selecteren in het bestelproces nadat je jouw gegevens hebt ingevuld.

Montage

In de specificaties van een artikel staat of het product nog gemonteerd dient te worden voordat je het kunt gebruiken, maar uiteraard kunnen wij dat ook voor je doen. Wij rekenen dan eenmalig 75 euro extra voor de totale bestelling. Ook deze optie kun je selecteren in het bestelproces.

Verder;

  • Als wij een derde partij moeten inhuren om de bestelling in je huis te krijgen, denk aan een verhuislift, rekenen wij 100 euro extra. Je kunt nog steeds op dezelfde manier aangeven hoe je de bestelling geleverd wilt krijgen.    
  • Vanwege extra tijd en arbeid hanteren wij andere tarieven voor een leveringen op de Waddeneilanden. Vraag ons gerust naar de kosten voordat je een bestelling plaatst.
  • Wij monteren onze meubelen wanneer gewenst, maar bevestigen niets aan muren of hangen een lamp bijvoorbeeld niet aan een plafond. 

Afhalen

Je kunt een bestelling ook bij ons in de winkel afhalen. Het voordeel is dat je dan gelijk onze eigen koffie kunt proeven en nog meer leuks kunt bekijken. Ook deze optie kun je kiezen bij het afrekenen.