• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD Stedge Shelf Add-on 80cm

€149,00
Stedge Shelving wandrek van WOUD is puur, fijn, rank en zó mooi afgewerkt. Met deze add-on kan je jouw Stedge Shelf wandkast nog groter maken.
Levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
WOUD Stedge Shelf Add-on 80cm

Het Stedge Shelving systeem van WOUD gaat helemaal over lichtheid, purisme en een duidelijke structuur. Het subtiele ontwerp is een optische illusie, omdat de massieve planken aan een draad lijken te hangen. Het WOUD wandrek systeem is leverbaar in twee afmetingen en vier verschillende kleuren. Ook kan je naar eigen ingeving planken toevoegen. Dat doe je met deze add-on. Voeg er zoveel toe als je zelf wilt. Combineer de 60cm met de 80cm planken. Ook dat kan, omdat ze allemaal op dezelfde manier aan muur bevestigd zijn. De afmeting is 60 centimeter breed, 22 centimeter diep en 40 centimeter hoog. De dikte van de plank is 1,5 centimeter. Het maximale gewicht per plank is 10kg. 

Voorraad? De design wandplanken van WOUD zijn bijna altijd een voorraad artikel van dit merk, dit wil zeggen dat we normaal gesproken binnen 2 weken bij je kunnen bezorgen. Wil je dit zeker weten, neem dan eerst contact met ons op. 

Eerst zien? Dit item van WOUD is een artikel die we doorgaans (ook) in onze winkel hebben hangen. Dat betekent dat je dit hippe Scandinavische design eerst kan zien bij ons. 

De Stedge Shelving System behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal: Eiken hout
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Breedte: 22cm
Lengte: 80cm
Hoogte: 40cm
Merk: WOUD
Garantie: 1 jaar
Montage: Ja, aan de hand van een duidelijke handleiding