• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio HENK Butterfly HPL Eettafel Rond

€1.745,00
De Studio HENK Butterfly Rond in HPL Fenix is een design eettafel. Het ranke, industriële onderstel en de matte afwerking van het eetblad gaan in harmonie met elkaar samen. Prachtig om naar te kijken, minstens zo fijn om heerlijke diners aan te houden.
Levertijd 6-8 weken
Studio HENK Butterfly HPL Eettafel Rond

Studio HENK Butterfly Eettafel Rond heeft een HPL Fenix tafelblad (kleur Verde Comodoro 0750) met een onderstel gemaakt van kokerstaal. De Butterfly eettafel rond heeft een diameter van 100-160 centimeter en is 75 centimeter hoog. HPL Fenix is vlek en kras bestendig en voelt heel fijn en zacht aan. Het tafelblad is 4 centimeter dik en verjongd naar binnen gesneden. Het onderstel kan in wit of zwart staal. Alle opties kan je overigens bekijken in onze winkel. Het mooie aan deze tafel is dat je deze helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen, in massief eikenhout of in HPL Fenix. Voor beide varianten geldt dat deze behandeld zijn tegen vlekken en kringen en hebben dus geen extra behandeling nodig. 

Studio HENK is een Nederlandse ontwerpstudio uit Amsterdam. Studio HENK staat bekend om zijn toegankelijke design meubelen. De meubels van Studio HENK zijn niet alleen mooi en stijlvol, ze zijn ook praktisch en functioneel. Studio HENK wordt sinds 2013 gerund door de twee broers Xander en Okke. Sindsdien is Studio HENK uitgegroeid tot een serieus merk voor designer meubelen.

Specificaties
Materiaal: High Pressure Laminate
Kleur: HPL Fenix 0750 Verde Comodoro
Breedte: Zelf kiezen hierboven
Lengte: Zelf kiezen hierboven
Hoogte: 75cm
Merk: Studio HENK
Garantie: 1 jaar
Montage: Alleen het monteren van de poten