• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

studio HENK Legno Eettafel

€1.750,00
Deze stoere Legno eettafel van studio HENK is gemaakt van a-kwaliteit eikenhout. Het ontwerp is gebaseerd op een traditioneel schraag- en tafelblad-systeem, heel mooi afgewerkt en oerdegelijk.
Levertijd 6-8 weken
studio HENK Legno Eettafel

Studio HENK ontwerpt design eettafels met acht verschillende type poten. Het mooie aan deze tafels is dat je deze helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen, in massief eikenhout of in HPL Fénix. Voor beide varianten geldt dat deze behandeld zijn tegen vlekken en kringen. De Legno eettafel is het meest recente ontwerp uit de collectie van studio HENK. Een recht eikenblad met rechte eiken poten in de vorm van een schraag. Ben je op zoek naar andere items uit de collectie van studio HENK, kom dan gerust langs of neem contact met ons op. Wij hebben een ruime collectie in onze winkel staan en verkopen de hele collectie van studio HENK. 

Studio HENK staat bekend om zijn toegankelijke design meubelen. De meubels van Studio HENK zijn niet alleen mooi en stijlvol, ze zijn ook praktisch en functioneel. Studio HENK wordt sinds 2013 gerund door de twee broers Xander en Okke. Sindsdien is Studio HENK uitgegroeid tot een serieus merk voor designer meubelen.