• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sten 115

€499,00
Het Sten Vloerkleed is prachtig door zijn eenvoud, licht relief en voelt heerlijk zacht aan dankzij zijn geweven structuur van 100% wol. Je kan de Sten vloerkleden ook nog eens dubbelzijdig gebruiken, handig hè.
Levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sten 115

De Sten 115 is een geweven kleed, gemaakt van 100% wol. Het kleed heeft een platte structuur en een tijdloos design. Het kleed is dubbelzijdig te gebruiken en is in verschillende soorten en maten beschikbaar. Op zoek naar een andere maat? Dit vloerkleed is op maat te maken. Neem gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid en de prijs. 

Onderhoud:

In de loop van het gebruik kunnen wol vezels zich losmaken, trek deze niet uit het vloerkleed maar knip deze los. Voor vlekverwijdering is snel ingrijpen belangrijk. Gebruik bij voorkeur een licht vochtige lauwwarme doek om vlekken te verwijderen. Indien je een vlekverwijderaar wilt gebruiken, gebruik alleen een vlekverwijderaar die geschikt is voor wol, een neutrale pH-waarde heeft, bedoeld is voor vloerkleden en geen kleverige resten achter laat. 

Specificaties
Materiaal: 100% Wol
Kleur: Lichtbeige gemêleerd
Breedte: Zelf kiezen hierboven
Lengte: Zelf kiezen hierboven
Hoogte: 2cm
Merk: Fort M
Montage: Niet van toepassing