• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Momo Rugs Vloerkleed Teppe Black/White

€295,00
Het Teppe vloerkleed met zwart-wit patroon voegt een gezellig sfeertje toe zonder je interieur te druk te maken. Teppe is gemaakt van 100% gerecycled plastic flessen. Duurzamer kan bijna niet!
Levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Momo Rugs Vloerkleed Teppe Black/White

Teppe is een dubbelzijdig vloerkleed gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De natuurlijke uitstraling hebben we weten te behouden, door een transformatie naar zachtgaren. En helemaal met de hand geknoopt. Teppe is een vloerkleed met weinig reliëf en kan je hierom ook goed gebruiken onder een eettafel. Het zwart-witte patroon zorgt voor een gezellige sfeer, zonder dat het druk overkomt. Teppe is verkrijgbaar in 2 afmetingen. Hiernaast is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je draagt met de aankoop van dit vloerkleed dus bij aan een betere wereld. 

Voorraad? Dit vloerkleed is een stock item van Momo rugs in Nederland. De levertijd is dus ongeveer een week voordat jij hem thuis kan verwachten. 

Andere kleur? Dat kan. We hebben een aantal andere kleuren die je in de winkel kan bekijken. Ook vind je in onze winkel andere vloerkleden die je ook kan bekijken. 

Eerst zien? Dit vloerkleed van 100% gerecycled plastic flessen is een artikel die wij (doorgaans) in onze winkel hebben liggen. Kom gerust langs om dit vloerkleed te bekijken. 

 

 

Specificaties
Materiaal: 100% gerecycled plastic
Kleur: Zwart/wit
Breedte: Zelf kiezen hierboven
Lengte: Zelf kiezen hierboven
Hoogte: 1cm
Merk: Momo rugs
Montage: Niet nodig