• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD Array Dressoir Eiken

€1.579,00
WOUD Array dressoir is een prachtig design dressoir met strakke lijnen en leien die zijn nagebootst op ontwerpen uit de moderne architectuur. Het idee van het ontwerp was een mix te creëren van eenvoud, minimalisme en functionaliteit.
Levertijd 1-2 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
WOUD Array Dressoir Eiken

De Array serie van WOUD is uniek, subtiel en prachtig om naar te kijken. Daarnaast zijn het ook functionele meubels. De vele opbergvakken en het sofclose systeem maakt design dressoir compleet. Het Array dressoir van WOUD wordt gemaakt in een lengte van 120 of 180 centimeter. De diepte is 44 centimeter en de hoogte is 97 centimeter. Je kunt uit twee verschillende kleuren kiezen: Naturel gelakt of zwart.

Voorraad? Deze design kast van WOUD wordt geleverd in een aantal vaste combinaties. Hierdoor is de levertijd bijna altijd 2 weken of korter. Wil je dit zeker weten, neem dan gerust contact met ons op. 

Eerst zien? Dit model van WOUD hebben wij doorgaans ook in onze winkel staan. Je bent van harte welkom om dit hippe Scandinavische design te bekijken bij ons. 

De Array serie behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal: Eiken
Kleur: Naturel of Zwart
Breedte: 44m
Lengte: 120 of 180cm
Hoogte: 97cm
Merk: Woud
Garantie: 1 jaar
Montage: Alleen het monteren van de poten onder de kast aan de hand van een duidelijke handleiding