• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD Array Kast Naturel Eiken

€1.999,00
WOUD Array designkast heeft strakke lijnen en leien die zijn nagebootst op ontwerpen uit de moderne architectuur. Het idee van het ontwerp was een mix te creëren van eenvoud, minimalisme en functionaliteit. Dat is gelukt, toch?
Levertijd 1-2 weken
WOUD Array Kast Naturel Eiken

De Array multifunctionele designkast van WOUD is te gebruiken als wandkast, vitrinekast of bijvoorbeeld buffetkast en wordt gemaakt in naturel gelakt eiken of in zwart gelakt eiken. De designkast is prachtig ontworpen en functioneel tegelijkertijd met meerdere opbergruimtes en softclose systeem. De breedte van de kaste is 80 centimeter, de hoogte is 160 centimeter en de diepte is 44 centimeter. Je kan deze kast ook als dressoir bestellen: Array dressoir.

De Array serie behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal:
Kleur: Naturel
Breedte: 44cm
Lengte: 80cm
Hoogte: 160cm
Merk: Woud
Garantie: 1 jaar
Montage: Alleen het monteren van de poten onder de kast aan de hand van een duidelijke handleiding