• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD La Terra Occasional Salontafel Large

€999,00
La Terra van WOUD past perfect in de trend van nu! Een mooi rank en zwart onderstel met een natuurstenen blad, in een organische vorm er bovenop. Kies voor ivoor of grijs gemêleerd travertijn en maak je zithoek compleet!
Levertijd 3-4 weken
WOUD La Terra Occasional Salontafel Large

De La Terra Occasional salontafel serie van WOUD is uniek door zijn vorm, maar ook doordat ieder blad net even anders is dan diegene die ervoor of erna is gemaakt. Het blad van deze design salontafel is namelijk gemaakt van travertijn en dat is een natuurproduct. Het natuurlijke hebben ze doorgetrokken in de montage, want er kom geen schroef aan te pas. Je kan kiezen uit twee kleuren: ivoor of grijs gemêleerd. Het onderstel is altijd zwart gepoedercoat metaal en zorgt voor een fraai contrast. Omdat er hoogte verschil zit tussen de 3 afmetingen, kan je ze heel goed met elkaar combineren. Creëer een grote organische vorm in je woonkamer of combineer ze juist met een strakkere bijzettafel, zoals de DLM van HAY. De La Terra Occasional Large van WOUD heeft de volgende afmetingen: 95 centimeter lang, 54 centimeter breed en 36 centimeter hoog. WOUD shop je in Den Haag exclusief bij Fort M. 

Voorraad? Deze design salon- en bijzettafel van WOUD wordt geleverd in een aantal vaste combinaties. Hierdoor is de levertijd bijna altijd 2 weken of korter. Wil je dit zeker weten, neem dan gerust contact met ons op. 

Eerst zien? Dit model tafel van WOUD hebben wij doorgaans ook in onze winkel staan. Je bent van harte welkom om dit hippe Scandinavische design te bekijken bij ons. 

Onderhoud? Voor dagelijkse verzorging: afvegen met een schone, vochtige doek. Gevolgd door een droge doek. Alleen afstoffen met een droge doek kan ook. Zorg ervoor dat je gemorste vlekken onmiddellijk verwijdert. Gebruik geen reinigingsmiddelen of chemicaliën, aangezien deze kunnen verkeuren.  Als je water morst ook zorgen dat je dit meteen droog maakt. Travertijn is gevoelig voor kringen.

De La Terra Occasional Coffee Table behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal: Travertijn / Staal
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Breedte: 54cm
Lengte: 95cm
Hoogte: 36cm
Merk: WOUD
Garantie: 2 jaar
Montage: Alleen het blad op het frame leggen