• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD Sentrum Bijzettafel

€249,00
Sentrum bijzettafel van Woud is krachtig door zijn functionaliteit en eenvoud. De S-vormige constructie creëert twee vakken voor opslag aan beide zijden om de bruikbaarheid van de bijzettafel te vergroten.
Levertijd 1-2 weken
WOUD Sentrum Bijzettafel

De Sentrum bijzettafel van WOUD is gemaakt van metaal in twee kleuren: grijs en groen. Hij is zo handig gemaakt dat je hem ook kan gebruiken als opbergtafel voor je boeken en tijdschriften. WOUD Sentrum gebruik je ook handig als salontafel. De hoogte is 36 centimeter en de diameter is 40 centimeter. Deze bijzettafel leveren wij bijna altijd uit voorraad en is dus snel leverbaar. 

De Sentrum Side Table behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal: Metaal
Kleur: Grijs / Groen
Breedte: Ø 40cm
Lengte: Ø 40cm
Hoogte: 36 cm
Merk: Woud
Garantie: 1 jaar
Montage: Niet van toepassing