• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD Stedge Wandrek klein

€249,00
Stedge Shelving wandrek van WOUD is puur, fijn, rank en zó mooi afgewerkt. Het minimale gebruik van onderdelen zorgt ervoor dat een modern schap voor aan je muur is gecreëerd.
Levertijd 1-2 weken
WOUD Stedge Wandrek klein

Het Stedge Shelving systeem van WOUD gaat helemaal over lichtheid, purisme en een duidelijke structuur. Het subtiele ontwerp is een optische illusie, omdat de massieve planken aan een draad lijken te hangen. Het WOUD wandrek syteem is leverbaar in twee afmetingen en drie verschillende kleuren. Ook kan je naar eigen ingeving planken toevoegen. De afmeting is 60 centimeter breed, 22 centimeter diep en 120 centimeter hoog. De dikte van de plank is 1,5 centimeter.

Het WOUD Stedge Shelving system behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal: Eiken
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Breedte: 22cm
Lengte: 60cm
Hoogte: 120cm
Merk: WOUD
Montage: Aan de hand van een duidelijke handleiding
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen