• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

WOUD Tangent Tafellamp

€299,00
Tangent tafellamp van Woud komt voort uit een experiment van designer Frederik Kurzweg en leverde de basis voor deze tafellamp. Een zuiver grafisch ontwerp waarbij twee stalen buizen elkaar raken op hun tangentiële contactpunt.
Levertijd 1-2 weken
WOUD Tangent Tafellamp

De WOUD Tangent lamp heeft een metalen kap met daarin een opaal wit glazen diffuser die zorgt voor gelijkmatige verspreiding van het licht naar boven en naar beneden. Net als de andere ontwerpen van WOUD is de tafellamp erg mooi en functioneel in gebruik. De diameter van de WOUD Tangent Tafellamp is 20 centimeter en de hoogte is 34 centimeter. Je kan kiezen uit drie verschillende kleuren. 

De Tangent tafellamp behoort tot de creatieve collectie van WOUD. Dit jonge en creatieve designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Zij richten zich op het creëren van tijdloos en eerlijk design. Dit doet WOUD in samenwerking met internationale designers. Hoewel de designers allemaal een eigen stijl hebben, werken ze allemaal vanuit het principe om Scandinavisch design nieuw leven in te blazen. 

Specificaties
Materiaal: Metaal
Snoerlengte: 120cm
Kleur: Zelf kiezen hierboven
Breedte: Ø 20cm
Lengte: Ø 20cm
Hoogte: 34cm
Merk: Woud
Garantie: 1 jaar
Fitting: Kleine fitting (E14)
Inclusief lichtbron: Wordt niet standaard meegeleverd
Montage: Niet van toepassing
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen